Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Norrahammars IK Juniorlag (f. 01-02)

Vinst mot IF Haga

Det blev seger mot Haga med hela 7-1. Trots det är det ingen match som vi kan vara nöjda med. Speciellt inte första halvlek.
1-0 gör Anton redan i första minuten, Oscar spelar in bollen ifrån höger till Anton som sätter dit den. 2-0 Kommer i 11:e minuten efter en lång utspark ifrån Fredrik. Anton är vaken och utnyttjar en miss Hagas försvar och fri med deras målvakt gör han inget misstag. Vi blir passivare och bjuder på många egna misstag under halvleken och saknar tyvärr den rätta inställning. Detta leder tyvärr till att Haga får en straff i den 37:e minuten. Straffen är bra slagen och ställningen är nu 2-1.
Grabbarna rycker upp sig något i andra halvlek. I den 48:e minuten kommer Gabro på sin vänsterkant, han spelar in till Jacob som i sin tur hittar Anton i straffområdet. Anton vrider och vänder några gånger innan han skjuter in bollen i höger kryss, 3-1. I 52:a minuter kommer 4-1. Hagas målvakt slår en inspark. Max nickar fram bollen till Anton som klipper till direkt på halvvolley från långt håll. Bollen får en fin båge och går direkt in i mål. I 77:e minuten är det dags för nästa rödvita mål. Simon kommer runt på högerkanten spelar snett bak till David som behärskat skjuter bollen lågt i vänstra hörnet. I nästa matchminut är det redan dags för nästa mål. Oscar spelar in bollen till Lukas L som spelar bollen vidare till Simon på bortre stolpen. Simon slår enkelt in bollen i mål, 6-1.
Strax efter det målet nickar Calle ihop med en Haga spelare. Calle får en rejäl smäll i huvudet och Calle får tyvärr lämna planen med en befarad hjärnskakning. Jag missade tyvärr Antons sista mål för kvällen, men enligt målskytten va det otroligt snyggt ;)

I kvällens match var det svårt att plocka fram någon som förtjänar extra beröm, men Jacob visade vilja och kreativitet och Anton gör 5 mål de är de ljusglimtar som ändå fanns i matchen. Till nästa match gäller det att vi kommer med rätt inställning och rätt attityd om vi vill ta nya poäng.
Vi skänker en extra tanke till Calle, Du är en kämpe och du kommer snart tillbaka!